XML API en Webservice til MailPlatform

API'et til MailPlatform gør det muligt at integrere dine øvrige IT-systemer med MailPlatform. Foruden muligheden for at lave egne integrationer med vores XML API, har vi en lang række færdige integrationer med førende CMS, Webshop, CRM og POS løsninger.

Vores interaktive online guide, hjælper udviklerne med at forstå mulighederne med API'et. Guiden er en træ-struktur, der er sorteret efter de forskellige typer af kald. Link til API guide for MailPlatform (åbner i et nyt vindue).

Med API'et er det muligt at indsætte og opdatere modtagere, hente statistik for udsendte kampagner, oprette nye kontaktlister og vedligeholde eksisterende, placere indhold i nyhedsbreve (både statistisk og dynamisk), kopiere og sende kampagner og meget mere.

Vi udvikler løbende tilgængelige funktioner i vores API - mange på basis af forslag fra kunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udviklerteamet, hos MailPlatform

Vil I udvikle en integration til MailPlatform?

Vi påskønner alle der ønsker at integrere deres løsning med MailPlatform. En integration giver nye muligheder for dine kunder, og gør dit produkt mere attraktivt overfor kommende kunder.

MailPlatform hjælper meget gerne med integrationen, i form af en hotline til vores API udvikler. Derudover vil vi naturligvis også promovere integrationen, hvis den har relevans for andre, på vore forskellige hjemmesider.

Kontakt os meget gerne på support@mailplatform.dk, hvis din virksomhed ønsker at lave en standardintegration til glæde for de mange.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned