Julen står for døren. Forberedelserne med markedsføring og udsendelser gør i hvertfald. Vores kreative designere har skabt en skabelon, der nemt bliver til 24 kalendermails.

Samtidigt kan du sende daglige mails i december måned, ved blot at opgradere til næste abonnementspakke. Det er vores julegave til din virksomhed.

Vi ved julen betyder meget omsætningsmæssigt for de fleste virksomheder. Samtidigt vil vi alle gerne have styr på omkostningerne. Og undgå store ekstra fakturaer. Vi vil gerne give en håndsrækning, og har foræret dig en gratis julekalender skabelon.

Slår jeres abonnement ikke til, har vi lavet et ganske særligt tilbud. Opgraderer du til næste pakke, kan du sende daglige mails hele december (og resten af november fra tidspunktet du opgraderer).

Det med småt

Der er ikke noget med småt. Kun et ønske om et godt og langvarigt samarbejde mellem dig, din virksomhed og MailPlatform. Det vil vi gerne gøre os fortjent til.

Hvordan opgraderer jeg

Du opgraderer ved at besvare denne mail – og skrive vi skal opgradere din konto. Derefter justerer vi din konto til 50x dine nuværende credits for resten af november og december.

Vi sender naturligvis også en faktura, der modregner alle betalt abonnement med opgraderingen.

Sådan virker skabelonen til julekalenderen

Kig under Email Campaign og View Email Campaigns. Der ligger en kampagne, som hedder Christmas 2015. Klik på Edit og kampagnen åbner med den header og footer.

Tallet oppe til højre er tekst. Det indikerer dagen / lågen i kalenderen. Ret det til datoen du ønsker. Vælg dine moduler til mailen i trin 2 af vores Builder (drag-and-drop editoren).

Gem kampagnen – kald den feks 01 december.

Tag en kopi og rediger kopien – og byg den næste dag. Og så fremdeles.

Så koder du afsendelsen til at starte på den ønskede dag i december.

Jeg vil gerne hente indholdet fra min shop

MailPlatform kan hente indholdet fra alle shops, der kan stille et produktfeed til rådighed. Brug funktionen External Content for at gøre kalenderen helt dynamisk.

Gratis webinar om at bygge en julekalender

Tirsdag den 24. November fra 10-11 holder vi et webinar, hvor grundlægger Kim Østergaard gennemgår opbygningen af julekalenderen.

Webinaret starter med det grundlæggende, herunder også hvordan header og footer kan tilrettes til julegrafikken. 

Et webinar er et foredrag, der foregår online. Deltagelse kræver internet adgang, en computer, tablet eller lignende. Lyden kan høres online eller ved at ringe ind til et dansk konference nummer.