WordPress integrerer med MailPlatform.dk

Vi tilbyder et standard plug-in der integrerer WordPress med vores email marketing system. Det tager få øjeblikke at installere på WordPress.

Med vores modul til WordPress kan du automatisk opsamle mailadresser i MailPlatform.dk fra din WordPress blog eller side. Modulet er nemt at installere og vi hjælper gerne med sammenkædningen. Modulet kræver API adgang til MailPlatform.dk der koster fra 50 kr. pr. måned.

Driver du en international blog vil vores plug-in automatisk kunne registrere kontaktpersonernes land. Disse data overføres direkte til landefeltet i MailPlatform.dk under tilmelding.

Efter installation af WordPress modulet vil du kunne konfigurere Widget’s direkte med tilmeldingsformularer til MailPlatform.dk.

Skærmbilledet viser opsætningen i WordPress. Øverst angive stien til XML API i MailPlatform.dk, dit XML brugernavn og sikkerheds token. WordPress modulet vil derefter automatisk vise de kontaktlister der er associeret med dit login. Vælg den ønskede kontaktliste, og du klar til at opsamlede nyhedsbrevsmodtagere direkte i MailPlatform.dk.

 

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

 

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.