Plug-n-Play integrationer

MailPlatform integreres nemt med dine øvrige løsninger gennem en række standardintegrationer eller vores webservice. Standardintegrationerne er vidt forskellige, nogle er to-vejs integrationer, andre overfører alene data til MailPlatform.

mailplatform standard integrationer

Vi har lavet standardintegrationer til de mest anvendte CMS og Webshop løsninger, samt flere CRM og ERP platforme. En standardintegrationer er en sammenkobling af MailPlatform og en anden løsning, hvor integrationen vedligeholdes af MailPlatform, den anden part eller en tredjepart. Enten er løsningen gratis og udbydes af MailPlatform eller integrationspartneren. Er den lavet af en tredjepart koster løsningen typisk 995 kr. som en engangsomkostning og et mindre årligt beløb (i størrelsesordenen et par hundrede eller mindre).

Vi integrerer til bl.a.: Dandomain, Drupal, DynamicWeb, e-conomic, Joomla, Magento, Microsoft CRM, Navision, PrestaShop, SalesForce, ScanCommerce, ScanNetSmartWeb, Wannafind og WordPress.

XML API med eksempelfiler

Mange digitalebureauer eller IT-afdelinger ønsker at lave deres egne integrationer til MailPlatform. Derfor har vi udviklet et standard API, en webservice, hvor modtagere, egne felter og kontaktlister kan tilføjes, vedligeholdes, slettes og forespørges på. Statistik på kampagner kan hentes, dynamisk indhold til kampagner oploades til enten Dynamic Content eller Relevant Content – og meget andet.

Skriv meget gerne til support@mailplatform.dk for at få en kopi af vores eksempelfiler og dokumentation for API’et.