MailPlatform Builder

er navnet på den indbyggede drag-and-drop editor

MailPlatform Builder gør det nemt, hurtigt og sikkert at producere dine nyhedsbreve. Populært sagt giver de mere end 80 standardmoduler over 1.000.000 kombinationsmuligheder, uden at gå på kompromis med din virksomheds grafiske identitet. MailPlatform Builder kan “låses” så jeres design guidelines altid overholdes, og indhold kan nemt nedarves til andre brands eller datterselskaber. På den måde hovedkontoret, de brandansvarlige, altid kontrol med virksomhedens udtryk, samtidig med at fleksibiliteten og smidigheden bevares for de operationelle medarbejdere.

Et nyhedsbrev består ofte af en header (toppen med logo og evt. menu) og en footer (bunden med firmaoplysninger mv.) – samt en række moduler der vælges afhængig af det aktuelle indhold. Header og footer foruddefineres, og vil altid blive flettet korrekt med de valgte moduler. Builderen vil også sørge for at de rigtige fonte anvendes for hovedoverskrift, overskrifter og brødtekst i kombination med et fast farvevalg på fonten, baggrunde og lignende elementer.

Alle standardmoduler i vores drag-and-drop editor er responsive. Det vil sige at dit nyhedsbrev vil blive vist korrekt på computeren, tablets og på mobilen. Læs mere om de responsive nyhedsbreve.

Hvordan virker MailPlatform Builder

Vi hjælper din virksomhed med at tilrette header og footer, samt definere fonte, farver og størrelser som en del af vores gratis opstartsrådgivning. Det dækker ofte behovet hos de mindre virksomheder, mens lidt større virksomheder og koncerner ofte har behov for yderligere tilpasning. Denne tilpasning kan ethvert digitaltbureau eller intern webafdeling lave. Vores Professional Services team eller designere er også gerne behjælpelige med opgaven.

Når designet er rettet til, farve, fonte og lignende defineret, vil din virksomhed være klar til at skabe den første kampagne.

MailPlatform Builder er en slags 3-trins raket, hvor første trin er til navngivning af kampagnen, på andet trin vælger du de moduler mailen skal bestå af – og i tredje og sidste trin skabes indholdet til modulerne. Dernæst gemmes kampagnen og er klar til udsendelse. Der er intet behov for at kunne kode HTML eller lignende. Alt kan klares med musen og kompetencer der svarer til Microsoft Word indtastning, upload af billeder og indsætning af links.

Vi viser dig hvor nemt det er at anvende MailPlatform Builder

Se en ultra hurtig gennemgang af vores MailPlatform Builder, der med drag-and-drop, gør det nemt at definere skabelonen og udsende nyhedsbreve.

 

 

Eksempler på nyhedsbreve skabt med vores drag-and-drop editor

creativ-company-mailplatform-reference350

 

abeo-mailplatform-reference350

 

ibob-mailplatform-reference350

 

mr-mailplatform-reference350

 

Kontakt MailPlatform vil du vil høre mere om vores intuitive drag-and-drop editor. Du kan ringe til os alle hverdage på tlf. 72 44 44 44 eller skrive døgnet rundt på support@mailplatform.dk