Automatiske email marketing flows i serier

Du finder normalt kun disse funktioner i langt dyrere løsninger. MailPlatform.dk har udviklet automatiske flows i serier, dvs. at de automatiske flows reagerer på tidligere automatiske flows.

Vi har udviklet en ny type af automatiske flows, der er i familie med autorespondere og triggers. Med de nye flows i serier kan du skabe automatiske flows på baggrund af andre automatiske udsendelser.

Forestil et scenarie hvor din kunde vælger interesser i en opdater profil funktion. Opdater profil funktionen er en standard funktion i MailPlatform.dk, der kan tilføjes til alle mails og automatiske mails. Kunden vælger f.eks. “Bagning” som interesse.

Med automatiske flows i serier vil MailPlatform.dk lytte på nye profiler med “Bagning” som interesse (interesse feltet er blot et eksempel, du kan tilføje ubegrænsede Custom Fields og lade disse indgå i dine flows). Når den specifikke kunde vælger “Bagning” vil en forberedt mail blive sendt.

Åbner kunden mailen kan dette udløse en ny mail – åbner kunden ikke mailen kan der igen udsendes en anden mail. Eller personen kan tilføjes til et helt andet flow. Flowet kan også kombineres med andre flows, segmenter eller flette felter og dynamisk indhold.

Kontakt os for sparring og hjælp til, hvordan vi sammen kan lave automatiske flows i serier, der vil øge omsætningen i din forretning.

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.