Vi har en skabelon til alle

MailPlatform har flere typer skabeloner, som din virksomhed kan vælge imellem.
Vi har de predesignede hvor der kun mangler dit indhold. Vi har drag-and-drop skabeloner, også med predesignede skabeloner. Og endeligt kan den avancerede bruger selv anvende sine egne skabeloner.

Det giver i praksis ubegrænsede muligheder. Og vi hjælper gerne med at designe en skabelon, der passer til din virksomheds grafiske identitet. Drag-and-drop skabeloner kan også designes, så de 100% matcher jeres design og guidelines for corporate branding.

Det koster ikke noget, udover abonnementet, at anvende de forskellige skabeloner i MailPlatform.

Drag-and-drop skabeloner tilpasset din virksomhed

Det er nemt at tilpasse en drag-and-drop email marketing skabelon til din virksomhed. Langt de fleste tilpasninger sker med valg af farver, fonte, knapper og valg af mobiltilpasning. Og vores support gør det helt gratis, som en del af vores opstartshjælp.

MailPlatform Builder, som vi har døbt drag-and-drop editoren, indeholder omkring 100 forskellige moduler, der kan anvendes fuldstændigt frit i skabelonen. Et modul er feks en overskrift og brødtekst, eller en overskrift et billede og brødtekst. Det samme modul kan anvendes flere gange i samme mail.

Ønsker din virksomhed et helt andet design, kan MailPlatform Builder arbejde med egne moduler. Moduler der laves ud fra dine ønsker. Mange kunder har leveret en Photoshop fil med et design, som vi har lavet til egne moduler. Fuldt responsive, så de tilpasser sig smartphones, hvis kunden har ønsket dette. Andre kunder har bedt os designe egne moduler ud fra deres hjemmeside eller en skabelon i deres tidligere løsning til nyhedsbreve.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned

En fast pris på egne moduler i MailPlatform Builder

Som en service ydelse, tager vi en fast maksimum pris for egne moduler. Moduler hvor vi enten overfører designet fra din virksomheds hjemmeside eller shop. Eller tager designet fra en grafisk fil, en fil der ofte stammer fra programmet Photoshop, hvis designet er lavet hos et bureau.

Vores afdeling for skabelondesign skal normalt bruge 3-4 arbejdsdage, for at tilpasse drag-and-drop editoren til dit design. Forstået således at processen med briefing, kodning, korrektur, eventuelle rettelser og godkendelse tager de 3-4 dage.

Vi tager en fast pris på 5.000 DKK ekskl moms for hele processen.

Indeholder skabelonen meget få elementer koster det ofte mindre. Ønsker din virksomhed at ændre på hvordan vi fortolker responsivitet, kan der forekomme et tillæg.

Egne skabeloner kan også anvendes

Det er også muligt at anvende egne skabeloner i MailPlatform udenfor drag-and-drop editoren. Mange bureauer laver færdige skabeloner for deres kunder, som kunderne ønsker at anvende i MailPlatform. Skabelonen importeres ind, og kan straks derefter anvendes til en ny kampagne.

Der findes i hundredetusindevis af skabeloner på nettet. Skabeloner der kan købes fra 5-10$ og for mange virksomheder er et glimrende valg.

Vores support hjælper gerne med at importere den skabelon din virksomhed ønsker.

Vi kan anbefale statistiske skabeloner fra themeforest.

Direkte link til email marketing skabeloner hos themeforest (åbner i nyt vindue). Linket angives uden ansvar.