STOF & STIL opnår 70% i åbningsrate på deres nyhedsbreve med MailPlatform

 

“Vi har været super tilfredse med resultaterne og den service vi har fået hos MailPlatform”, fortæller Michael Lerche fra STOF & STIL . Og han uddyber: “Vores første udsendelse med MailPlatform var til vores store tyske liste, der oplevede vi en åbningsrate tæt på 70%”.

STOF & STIL har eksisteret i over 30 år. Virksomheden har brændt sin tilstedeværelse fast i danskernes og skandinavernes opfattelse af et indkøbssted med mange muligheder inden for blandt andet mode- og boligtekstiler, samt hobbyartikler.

MailPlatform er certificeret til garanteret indbakke levering i Tyskland. Dermed er kunderne sikre på, at deres mail leveres til indbakken hos aktører som Vodafone, GMX, 1&1, Kabel Deutschland, Yahoo og mange flere.

 

stofogstil-mailplatform-reference-udsendelse

 

STOF & STIL anvender MailPlatform til nyhedsbreve og intelligent berigelse af modtagerne ud fra deres adfærd, samt tilmeldingsflows, autorespondere og opfølgning på ordrer mv med trigger mails.

“STOF & STIL er en spændende og udfordrende kunde, som har stor erfaring med udsendelse af nyhedsbreve”, fortæller MailPlatform grundlægger Kim Østergaard. Kunden har en egen afdeling, der ikke laver andet end nyhedsbreve og online optimering.

Funktionerne til berigelse af kundernes profil hedder Profil Update, og fungerer som et tilvalg på et helt normalt link. Funktionen kan kædes sammen med segmenter, dynamisk content og profil opdatering. Områderne for relevant content og intelligent opfølgning er under konstant udvikling i MailPlatform. Tilmeld dig nyhedsbrevet ude til højre og hold dig opdateret.

Herudover har STOF & STIL også modtaget gratis opstartsrådgivning og yderligere sparring fra konsulentholdet hos MailPlatform.

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.