Nutramino sender nyhedsbreve med MailPlatform

Danmarks førende leverandør af sportsnutrition har valgt MailPlatform

Nutramino er en dansk virksomhed grundlagt i 2002. Nutramino sælger og markedsfører fitness- og sportsnutrition til den skandinaviske fitnessbranche såvel som convenience stores. De har en imponerende markedsandel med 90 % af fitnessmarkedet i Danmark. Deres kunder er store fitnesskæder som Fitness World, Fitnessdk, Fresh Fitness, SATS såvel som en lang række selvstændige fitnesscentre. Gennem de sidste par år er Nutramino desuden blevet storleverandør til convenience markedet og leverer til store servicestationer som 7-eleven, Q8 og Statoil. Langt de fleste har set deres XL produkter i netop convenience butikkerne.

“På hele holdets vegne er jeg ekstra stolt over Nutramino, hvor firmaet marketingdirektør har anvendt vores løsning hos sin tidligere arbejdsgiver, fortæller grundlægger af MailPlatform Kim Østergaard”.

Nutramino anvender MailPlatform til kommunikation med såvel slutkunder som deres tidligere nævnte B2B kunder. I MailPlatform løsningen kan der oprettes et “ubegrænset” antal kontaktlister. Nutramino anvender en kontaktliste til hvert forretningsområde.

MailPlatform erstattede et andet kendt email marketing system.

Herunder er et eksempel på et nyhedsbrev fra Nutramino udsendt med MailPlatform

nutramino-mailplatform

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os på tlf. 72 444 444, hvis du ligesom Nutramino, vil være kunde hos MailPlatform.dk.

Vil du gerne tale med vores grundlægger og adm. direktør Kim Østergaard, kan du ringe direkte på mobil 42 555 555 eller skrive på kim@mailplatform.dk

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.