MyPressWire udsender essentielle mails med MailPlatform

“Hos MyPressWire har vi valgt at bruge MailPlatform til at udsende vores vigtige journalist mails. Det er essentielt for os, at netop disse mails ankommer til modtagernes indbakker – de er så og sige grundlaget for vores forretning”, fortæller René Hjetting grundlægger af MyPressWire.

MyPressWire er en af Danmarks ældste formidlere af pressemeddelelser for virksomheder. Hver dag sender de en stor mængde pressemeddelelser målrettet til udvalgte journalister og medier i Danmark og resten af Norden. Det er disse emails der bliver udsendt med MailPlatform, og af virksomheden bliver omtalt som grundlaget for MyPressWire.

presswire-reference-mailplatform

Pressemeddelelserne fra MyPressWire udsendes gennem flere transaktionelle IP-adresser hos MailPlatform. Det transaktionelle betyder at IP-adresserne er certificeret til alene at udsende individuelle beskeder. “På disse særlige IP-adresser har vi endnu ikke hørt om meddelelser der er landet i SPAM-containeren”, fortæller Kim Østergaard fra MailPlatform. Derfor anvender mange virksomheder netop dette produkt til udsendelse af værdibeviser, ordrebekræftelser og andre vigtige systembeskeder.

MailPlatform tager ikke ekstra for denne type udsendelser, der ofte udsendes i kombination med andre udsendelser som f.eks. nyhedsbreve, ordrebekræftelser og lignende. MyPressWire anvender MailPlatform som en slags intelligent SMTP-server. “Det har taget kunden få minutter at tilrette udsendelserne til vores SMTP-servere”, fortæller Kim Østergaard. Det eneste vi kræver fra kundens side er, at de ændrer navnet på den SMTP de ønsker at anvende. Det sker servermæssigt på næsten samme måde, som hvis man ændrer det i Outlook.

 

Kontakt os på support@mailplatform.dk, hvis du vil høre mere om vores produkt til udsendelse af vigtige mails fra egne systemer. Eller ring på tlf. 72 444 444 indenfor normal kontor tid.

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.