Kop & Kande har valgt MailPlatform

Udsendelse af nyhedsbrev til danske kunder fra hovedkontoret og lokale butikker

 

Kop & Kande er Danmarks mest profitable isenkræmmer kæde. Kæden består af tæt på 100 butikker, der er fordelt over hele landet. Kæden er en frivillig kæde, hvor hver butik er ejet af en lokal passioneret isenkræmmer. Virksomheden var en af de første kunder hos MailPlatform.

“Vi bruger hos MailPlatform hos Kop & Kande til udsendelse af vores nyhedsbreve. Vi oplever en høj åbningsrate og stor interesse når vi udsender nyhedsbreve. Vi benytter desuden MailPlatform til udsendelse af lokale nyhedsbreve til vores butikker bla. før udsalg, åbent by night mv. Det er enkelt for brugerne at opsætte et nyhedsbrev og der er rigtig god leverancesikkerhed. På sigt vil vi benytte MailPlatform til at sende målrettede nyhedsbreve til både kunder på webshoppen og vores kundeklub”, fortæller Morten Broe der er Online Manager hos Kop & Kande.

Eksempel på nyhedsbrev fra Kop & Kande

kopkande-eksempelmail-mailplatform

 

Herunder er vist et interessant sign-up flow, hvor vi går efter laveste involvering først, dvs. e-mail adresse, for dernæst gradvist at tilføje mere information. Der er en meget stor fuldførelsesfrekvens blandt kvinderne der tilmelder sig.

 

 

Kontakt os på tlf. 72 444 444, hvis du ligesom Kop & Kande, vil være kunde hos MailPlatform.dk.
Vil du gerne tale med vores grundlægger og adm. direktør Kim Østergaard, kan du ringe direkte på mobil 42 555 555 eller skrive på kim@mailplatform.dk

 

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.