BoConcept A/S – email marketing

Email marketing strategi, sparring af organisation, design af template, leveringssikkerhed mm.

 

BoConcept har en historie der går helt tilbage til 1952, hvor familien Ærthøj Jensen og Mølholm åbnede en møbelfabrik i Herning.

Hovedkontoret ligger stadigvæk i Herning, hvor vi har haft fornøjelsen af at være hyppig gæst gennem de seneste par år. BoConcept er i dag en international møbelkoncern med repræsentation i over 60 lande. MailPlatform.dk er med ude i de fleste af landene, med lokale brugerkonti, lokale skabeloner og omfattende rettighedsstyring overfor de landene.

“I BoConcept anvender vi danske MailPlatform, som platform til vores elektroniske nyhedsbreve og dialogmarkedsføring. Løsningen integrerer også med MyBoConcept og vores CRM system. MailPlatform anvendes af ca. 45 medarbejdere i BoConcept, og vi oplever et godt samarbejde med holdet hos MailPlatform. Vi har i BoConcept ikke kunnet finde noget mere brugervenligt og avanceret”, fortæller Torben Paulin der er koncerndirektør i BoConcept.

BoConcept anvender MailPlatform til udsendelse af nyhedsbreve

 

Opgaven var sammen med marketingdirektøren, den online ansvarlige og den email marketing ansvarlige, at lave et totalkoncept med strategi, synergier til CRM (med bl.a. udsendelse gennem vores mailmotor af MyBoConcept og CRM mails) og et større list-hygiejne projekt. Samt naturligvis at sikre den bedst mulige leveringsevne på tværs af over 50 lande.

Hos børsnoterede BoConcept A/S, er marketingdirektør Palle Larsen bevidst omkring styrkerne ved email marketing. ”Vi har flere fuldtidsressourcer, der arbejder med vores online kommunikation. Og ser en klar cross-channel effekt (her online kanalens evne til at trække kunder til butikkerne, red.) – ved at udsende nyhedsbreve på vore mere end 50 markeder”.

Forløbet med BoConcept er under konstant udvikling, og understøtter de øvrige planer som resten af forretningen har på området.

Herunder er vist et eksempel på integrationen af standard tilmeldingsformular fra MailPlatform.dk. Kunden har selv skabt formularen ved simpel “klik-og-vælg” funktionalitet – og indsat koden i deres CMS løsning.

Tilmeldsformular på boconcept.dk til nyhedsbrev gennem MailPlatform.dk

Kontakt os på tlf. 72 444 444, hvis du ligesom BoConcept A/S, vil være kunde hos MailPlatform.dk.
Vil du gerne tale med vores grundlægger og adm. direktør Kim Østergaard, kan du ringe direkte på mobil 42 555 555 eller skrive på kim@mailplatform.dk

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.