Astro A/S – dagligt nyhedsbrev

Opstartsrådgivning, hjælp til vask af data og import, sparring og integration

 

Hvor morgen modtager flere hundredetusinde danskere deres personlige horoskop fra Astro.dk. Astro.dk har I mere end 10 år leveret daglige horoskoper og individuelle horoskoper til Danmark og resten af Norden.

astro-reference-mailplatform

 

Astro.dk er Danmarks største udbyder af personlige horoskoper og astrologi-services.
Virksomheden har eksisteret i mere end 10 år, og alle årene er det Morten Dam, der har ejet og ledet virksomheden.

Morten havde længe udsendt fra et internt system, men måtte sande at det rummer store udfordringer at drive sit eget system til udsendelse af nyhedsbreve.

“Vi oplevede at vores mails ikke nåede frem”, fortæller Morten. Hvilket er en helt klassisk problemstilling, som ofte skyldes at de interne systemer ikke lytter på responsen fra de mailservere, der modtager mails på vegne af modtagerne.

Motoren bag MailPlatform.dk lytter aktivt til den respons som f.eks. Hotmail sender, hvis en mailadresse ikke findes, ikke har været i brug over en længere periode, ikke har plads til flere mails – og 45 andre forskellige former for “bounces”.

“Udover hjælpen til de systemmæssige udfordringer, blev jeg meget positivt overrasket over den sparring og rådgivning som folkene hos MailPlatform.dk ydede os”, fortsætter Morten Dam fra Astro.dk.

Den anden halvdel af en god leveringsevne er den rigtige rådgivning. Den rigtige rådgivning, går oftest imod vores økonomiske interesser på kort sigt, men det kalder vi en investering i et langt og godt kundeforhold. Ved at hjælpe kunderne godt i gang med vask af deres mailinglister og opdeling i segmenter – oplever langt de fleste kunder kraftigt forbedrede resultater, konkluderer Kim Østergaard der har grundlagt MailPlatform.dk.

Alle kunder modtager op til 2 timers gratis rådgivning.

 

Kontakt os på tlf. 72 444 444, hvis du ligesom Astro.dk A/S, vil være kunde hos MailPlatform.dk.

Vil du gerne tale med vores grundlægger og adm. direktør Kim Østergaard, kan du ringe direkte på mobil 42 555 555 eller skrive på kim@mailplatform.dk

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.