Omkring 3.000 danske virksomheder anvender MailPlatform

På denne side har kunderne ordet. Hvad synes de om samarbejdet med MailPlatform?

Andreas Sander, online manager

"Vi anvender kanalerne til det de er bedst til. Både når det gælder opsamling af nye Club Jensen’s medlemmer, udsendelse af kampagner og automatiseret opfølgning. Derfor har vi valgt et sammenhængende system som MailPlatform"

Jensen's Bøfhus anvender alene standardfunktionalitet i MailPlatform. Det er kun skabelonen der er tilpasset efter kundens ønsker.

Læs den spændende casehistorie om Club Jensens.

Bo Nielsen, Associate Director

"MailPlatform udviste fra første kontakt stor fleksibilitet og har deres systemer så godt dokumenteret og forberedt at det var en smal sag at tilpasse og opsætte automatisering. MailPlatform systemet giver rigtig god feedback på udsendelser af emails, der kan bruges til optimering af leverancer".


 • Torben Paulin,
  CEO

  “MailPlatform anvendes af ca. 45 medarbejdere i BoConcept, og vi oplever et godt samarbejde med holdet hos MailPlatform. Vi har i BoConcept ikke kunnet finde noget mere brugervenligt.”

 • Lars Bladt,
  CEO

  “MailPlatform er lige til at tage i brug – en app i skyen der virker”. Marketingchefen Henrik supplerer med: “Vi har været glade for den hjælp og sparring medarbejderne hos MailPlatform har givet os”.

 • Solveig Kristensen,
  marketing

  “Vi bruger hos MailPlatform hos Kop & Kande til udsendelse af vores nyhedsbreve. Vi oplever en høj åbningsrate og stor interesse når vi udsender nyhedsbreve nationalt eller for vores fysiske butikker.”

 • Michael Lerche,
  Direktør

  “Vi har været super tilfredse med resultaterne og den service vi har fået hos MailPlatform”, fortæller Michael Lerche fra STOFF & STIL . Og han uddyber: “Vores første udsendelse med MailPlatform var til vores store tyske liste, der oplevede vi en åbningsrate tæt på 70%”

 • René Hjetting,
  Grundlægger

  “Hos MyPressWire har vi valgt at bruge MailPlatform til at udsende vores vigtige journalist mails. Det er essentielt for os, at netop disse mails ankommer til modtagernes indbakker – de er så og sige grundlaget for vores forretning”. MyPressWire er danmarks største udsender af målrettede pressemeddelelser.

 • Jan Mejlkjær,
  adm. direktør

  ”Efter skiftet til MailPlatform.dk oplevede vi en mærkbar stigning i omsætningen fra vores udsendelser. Samtidigt har vi fået en personlig rådgivning, og hjælp til bl.a. at strukturere og organisere vores modtagere”, fortæller direktøren for dealsitet TilbudiByen.dk.


Thomas Boesdal,
Business Development Manager

”Vi valgte at skifte løsning idet MailPlatform kunne imødekomme vores nuværende, samt fremtidige krav i arbejdet mod at skabe en decideret dialog platform, og ikke bare en email marketing løsning”.

Vi har hjulpet Creativ Company med flytningen til MailPlatform, fra deres tidligere leverandør, og implementeret 8 lande i løbet af ekstremt kort tid.

Morten Dam,
Grundlægger, Astro.dk

“Vi oplevede tidligere at vores mails ikke nåede frem. Udover hjælpen til de systemmæssige udfordringer, blev jeg meget positivt overrasket over den sparring og rådgivning som folkene hos MailPlatform.dk ydede os”.

'Astro.dk er en spændende kunde, men også en udfordring fordi de har eksisteret i mange år, og derfor har gamle dårlige data - der skulle ryddes op', fortæller Kim Østergaard fra MailPlatform.


At skifte til Mailplatform.dk er nok en af de bedste investeringer, vi har foretaget hos TilbudiByen.dk. Vi fik hjælp til flytningen og faktisk inden for et døgn var alt flyttet og vi kunne foretage vores første udsending. Det mest overraskende var at vores åbningsrate var steget så markant, at vi faktisk kunne se det på omsætningen med det samme og siden da, ja der er det kun gået en vej.

Jan Mejlkjær, CEO
TilbudiByen.dk

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned