Vi yder en kompetent og gratis opstartsrådgivning

Hos MailPlatform hjælper vi alle kunder godt i gang. Vi tror på at en god begyndelse er vejen til et langvarigt samarbejde.

Derfor er opstartsrådgivningen personlig og tager udgangspunkt i din virksomhed og jeres behov. Naturligvis er der forskel på karakteren af gennemgangen. Den helt lille virksomhed, der har 500 modtagere og driver en niche webshop, har naturligvis andre behov end en børsnoteret koncern. Flere større virksomheder ønsker en skræddersyet opstart, her samarbejde vi med førende digitale bureauer, reklame- og webbureauer.

mailplatform-white-reference-650px-3

Om din virksomhed er mindre, mellem, stor eller gigantisk kræver succesfuld e-mail markedsføring at I får startet rigtigt. Derfor hjælper vi alle virksomheder med en seriøs opstartsrådgivning. Din virksomhed bliver ikke efterladt alene med adgangskoderne, som det er tilfældet ved de løsninger vi prismæssigt matcher. For MailPlatform er prissat 3-5 gange lavere end de fleste andre danske og nordiske løsninger. Vores priser matcher de store amerikanske selvbetjeningsløsninger.

mailplatform-white-reference-650px

 

Disse områder er inkluderet i den gratis opstartsrådgivning

 • Vi rådgiver din virksomhed om den optimale tilgang. Og er realistiske omkring udbyttet med MailPlatform.
 • Som en del af opstartsrådgivningen tilpasser vi også en drag-and-drop skabelon til din virksomheds profil. Dermed er I klar til at udsende det første nyhedsbrev efter vores fælles online gennemgang.
 • Der er 1,5 time inkluderet i den gratis opstartsrådgivning, men der er naturligvis mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp til opsætning af yderligere, ekstra træning/certificering eller lignende.
 • Vi gennemgår MailPlatform med dig og dine kollegaer over telefonen og en skærmdeling.
 • Ønsker I ingen hjælp eller gennemgang, vil vi efter godkendelse og et telefonopkald, fremsende adgangen til MailPlatform.
 • Vi opsætter en tilmeldingsformular til jeres website / webshop. Og fortæller hvordan formularen lægges på siden. Læs også om vores mange standardintegrationer til webshop systemer og CMS.
 • Vi importerer jeres modtagere fra et tidligere system, Excel ark eller lignende.
  • Identificerer evt. segmenter i jeres data og opretter felter til brug for segmentering.
 • Efter opsætning og design af jeres skabelon, fortæller vi naturligvis hvordan vores drag-and-drop-editor virker – og viser jeres design i funktion med de mange moduler.
 • Korrekt opsætning af domænet du skal sende fra, så dit domæne (f.eks. dr.dk) tillader at vi må sende jeres nyhedsbreve fra vores løsning.
  • Din virksomhed sender nyhedsbrevene med f.eks. info@dinvirksomhed.dk som afsender.
 • Formålet med gennemgangen og den gratis opstartsrådgivning er, at gøre dig/jer selvkørende med MailPlatform. Der er fri support med alle abonnementer (også de mindste pakker der starter fra 200 kr. pr. måned), hvor vi træffes på telefon, over online chat og på email.

 

Prøv MailPlatform gratis i 30 dage

privacy Vi passer godt på dine oplysninger og deler dem ikke med andre.
Vi optager kun seriøse virksomheder, der ikke spammer, som kunder.

mailplatform-white-reference-650px-2