Vi tager et socialt ansvar, og arbejder på at opbygge en fond

MailPlatform er en af danmarks største email marketing virksomheder. Vi er en sund dansk virksomhed med realiserede positive resultater, ingen gæld og et positivt cashflow. Virksomheden beskæftiger +20 fuldtidsansatte medarbejdere. Vores hjerter banker for at gøre en forskel. Derfor forærer vi også vores software væk til godkendte non-profit foreninger organisationer. Men vi gør meget mere end det. Læs mere om vores non-profit initiativer her.

Vi har ca 3.000 danske kunder, der sammen med vores udenlandske kunder udsender ca. 300 millioner nyhedsbreve hver eneste måned. Blandt kunderne er virksomheder som Apple, Applus, Bauhaus, Billetlugen, BoConcept, CBS, EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Lions, Merck, Mr., Musikhuset, Sampension og UNICEF.

MailPlatform er ejet af Kim Østergaard og Neno Angelov. Derudover har ledende medarbejdere optioner i virksomheden. Kim Østergaard er en af de danske online pionerer. Han har tidligere arbejdet som konsulent for nogle af de største brands i Europa, har været ansvarlig for opbygningen af Bestseller koncernens online forretninger og arbejdet med software udvikling siden 1995.

Neno Angelov er ansvarlig for vores udviklingsafdeling, der alene sidste år kodede 30.000 timer på MailPlatform. Udviklingsafdelingen ligger i Makedonien, en del af det tidligere Jugoslavien, og varetager alle udviklingsopgaver i vores virksomhed. Neno er uddannet datalog fra universitet, og har arbejdet for flere internationale koncerner, inden han blev en del af MailPlatform.

Mange forskellige typer kunder

Vi er meget ydmyge over den tillid, som vore mange kunder viser os. Blandt kunderne er nogle af danmarks største og mest kendte virksomheder. Ingen kunder er for små eller for store. Vi håndterer kunder som sender få hundrede mails hver måned, og andre der sender over 50.000.000 nyhedsbreve og millioner af SMS beskeder. Faktisk kan vi teknisk udsende over 20.000.000 mails pr. time.

Selskaber i mange lande

Vi arbejder hårdt på at etablere selskaber i hele verden. Vi gør det sammen med de førende eksperter indenfor email marketing og marketing automation. Lige nu har vi selskaber i Canada, Mauritius, Polen, Zimbabwe og Sydafrika. Indenfor kort tid åbner vi selskaber i BeNeLux, Frankrig, Iran, Norge, Spanien, Sverige, Tyskland og USA. Vil du gerne være landepartner med os, hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil ikke have spammere som kunder

Vi er for alle størrelser virksomheder, men kun for seriøse afsendere. En seriøs afsender er for os en helt normal virksomhed, der skal sende nyhedsbreve, dialog markedsføring eller SMS kampagner, til egne kunder og lovligt opsamlede modtagere. Vi siger pænt nej tak til kunder, der har karakter af spammere – det skylder vi vores andre kunder. På den måde kan vi levere dine nyhedsbreve til modtagernes indbakke.

Som certificeret udbyder er vi underlagt særligt strenge krav. Omvendt betyder certificeringerne, at vi kan levere langt flere mails til indbakken, for din virksomhed og vore øvrige seriøse kunder.

Gratis support på telefon, email og chat

Vi tror på at personlig og vedkommende service; skaber grobund for et langvarigt forhold. Måske er det derfor at kun en enkelt kunde forlader MailPlatform om måneden. Det er vi meget stolte over.

Hosting indenfor EU

MailPlatform systemet (ikke denne webside) er hostet i Luxemborg i et af verdens mest sikre datacentre. Vi har ikke mindre end 3 spejlede servergrupper (det tredje er i Ballerup), der automatisk kan tage overfor hinanden for at sikre 100% oppetid (eller så tæt på 100% oppetid som muligt). Læs mere om vores sikkerhed.

 

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed.

 

Om MailPlatform – vores værdier

– fra den interne håndbog til medarbejdere

 

Welcome to MailPlatform – together we aim higher

We’re glad to have you with our Company. We set customer service higher than selling to new customers. Our number one goal is to provide customer service excellence.

Set both your personal and professional goals high. We have great confidence in your ability to achieve them.

Use professional passion and best judgment in all situations.

Email Marketing is all we do – common focus will guide us in building the best in class email marketing company.

MailPlatform is an innovative company. We constantly improve, simplify and develop our solution.

MailPlatform is a responsible company. Our 1-1-1 model is deeply integrated into our soul.

Life is about achieving goals. Only when our goals are shared we will be successful.

 

mailplatform-white-reference-650px-3