Vi hjælper i en 1-1-1 model alle godkendte non-profit organisationer

Det at hjælpe andre, har altid stået øverst på vores agenda. Det er derfor vi har lanceret vores hjælpe program der involverer gratis software, minimum 1% af vores overskud og 1% af vore medarbejderes tid til velgørenhed, fortæller Kim Østergaard der er grundlægger af danske MailPlatform.

Det kalder vi for en 1-1-1 model efter amerikansk forbillede. Her illustreret ved de 3 tandhjul, der om nogen har indbyrdes afhængighed.

Vi forærer vores 4 mindste pakker væk til alle velgørende organisationer, der er godkendt af SKAT (og andre non-profit, læs mere på denne side). Disse abonnementspakker dækker anslået 90% af organisationerne på listen. Har de største organisationer, der skal sende millioner af årlige mails, brug for større pakker, vil disse kunne fås med 80% rabat. Vi skal ikke tjene på non-profit organisationerne, men for de største vil vi gerne sporadisk have dækket vores omkostninger, for at kunne opretholde vores høje serviceniveau.

Jeg har altid fundet stor glæde ved at hjælpe andre mennesker

- med MailPlatform er muligheden der i større skala

Kim Østergaard, grundlægger og ejer af MailPlatform

Som godkendt non-profit er det helt gratis eller meget tæt på ...

Som nævnt ovenfor er vores 4 mindste pakker 100% gratis for godkendte non-profit organisationer. Vi har valgt at følge godkendelsen fra SKAT (se om din forening eller organisation er på listen, besøg SKAT.dk). Er din forening eller organisation ikke på listen fra SKAT, skal vi have dokumentation for I er non-profit.

Pakkerne XXS, XS, S og S vil for godkendte foreninger være 100% gratis - for altid. Naturligvis yder vi samme opstartsrådgivning, som vi ville gøre for en normal betalende virksomhed.

Er din organisation eller forening større, dvs. I har behov for at udsende mere end 50.000 mails pr. måned, vil alle vore øvrige pakker kunne købes med 80% rabat. Vi skal ikke tjene på non-profit organisationerne, men for de største vil vi gerne sporadisk have dækket vores omkostninger, for at kunne opretholde vores høje serviceniveau.

"Det skete ganske tæt på os, hos vores broderfolk i Serbien, og kaldte virkeligt på vores lyst til at hjælpe", fortæller Neno Angelov der er udviklingsdirektør i MailPlatform. Det danske firmas udviklingsafdeling ligger placeret i Makedonien, tæt på den serbiske grænse.


Læs hele artiklen

Neno Angelov, udviklingsdirektør
MailPlatform

Sådan kommer du i gang med MailPlatform som non-profit ...

Kvalificerer din forening eller organisation, jvf. listen hos SKAT, skal du skrive til support@mailplatform.dk og bede om adgang til MailPlatform systemet.

Når vi har modtaget din mail, vil du få et autosvar med et sagsnummer. Vi kontakter dig på mail, eller telefonisk, for at aftale et tidspunkt for gennemgang og opsætning af MailPlatform.

Selvom vi donerer MailPlatform til jer, vil I naturligvis få samme opstartsrådgivning og hjælp som alle betalende kunder. Vi bruger ca. 1-1,5 time på at hjælpe din organisation eller forening i gang. Vi forærer jer et mini-kursus, en gratis skabelon tilpasset din virksomhed, import af modtagere og meget mere. Derudover afholder vi gratis webinarer ca. hver anden uge, der gennemgår vores løsning mere detaljeret.

På alle non-profit abonnementer, vil der diskret i bunden af alle udsendte mails stå: Udsendt med en sponsoreret løsning fra MailPlatform. Teksten vil linke til mailplatform.dk. Det står diskret under jeres mails, i behørig afstand og med str. 10 i fontstørrelse.

Fremgår din forening eller organisation ikke af listen fra SKAT, vil vi foretrække en mail fra jeres bankforbindelse, der fortæller I er non-profit. Det er ikke bureaukratisk, koster ikke noget og kan fremskaffes fra dag til dag.

 

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Vores håndbog til medarbejdere ...

Welcome to MailPlatform - together we aim higher

We're glad to have you with our Company. We set customer service higher than selling to new customers. Our number one goal is to provide customer service excellence.

Set both your personal and professional goals high. We have great confidence in your ability to achieve them.

Use professional passion and best judgment in all situations.

Email Marketing is all we do - common focus will guide us in building the best in class email marketing company.

MailPlatform is an innovative company. We constantly improve, simplify and develop our solution.

MailPlatform is a responsible company. Our 1-1-1 model is deeply integrated into our soul.

Life is about achieving goals. Only when our goals are shared we will be successful.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned