Nationale sprog - MailPlatform på dansk

MailPlatform findes på flere sprog. Standardsproget er engelsk, men det tager under 30 sekunder at skifte til feks dansk. Faktisk kan sproget vælges allerede ved login til systemet.

Vi har versioneret alle skærmbilleder til dansk. Det er naturligt for os som dansk virksomhed, at vores løsning findes på vores modersmål.

Fortæl os under den gratis opstartshjælp, hvilket sprog din virksomhed ønsker systemet skal "tale".

Der er forskel på sprog
Der er sproget på skærmbillederne, i menuerne og hjælpeteksterne. Og så er der sproget i formularer og webforms samt naturligvis de kampagner du opbygger som kunde.

Selvom sproget sættes til dansk, kan de indbyggede standardtekster til tilmeldingsformularer, afmelding, opdater profil og så videre, naturligvis stadig anvendes på alle sprog.

Det samme med det nyhedsbrev du skaber. Det "taler" alle sprog og karaktersæt. Vi har set kampagner udsendt på over 100 forskellige sprog med MailPlatform (der findes 6000-7000 sprog i Verden med omkring 150 større sprog). Vores system understøtter også asiatiske og russiske karakterer - og alle øvrige.

Den tekniske forklaring
Teknisk forklaret anvender vi UTF-8 karaktersæt. Dermed understøttes alle tænkelige karakterer fra verdens forskellige sprog. Også symboler og andet godt er understøttet.

Ydermere encoder vi alle mails med Quoted Printable, der forstås af alle email klienter. Dermed vil dine kampagner altid blive vist med korrekte karakterer. Der er ikke meget ved at udsende et nyhedsbrev, hvor feks æøå står forkert.

Vi understøtter også alle specialkarakterer i emnelinien.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned