Medarbejdere hos MailPlatform - udvalgte kontaktpersoner

MailPlatform er blandt europas førende udbydere af email marketing løsninger.

Virksomheden beskæftiger 16 medarbejdere, der primært arbejder med support og udvikling. Vi tror på, at god service kombineret med konstant innovation, er vejen til succes for vore kunder. Alle øvrige funktioner i virksomheden er automatiseret, så meget som det overhovedet er muligt.

Det minimerer behovet for mange stabsfunktioner, og giver mulighed for at holde et meget attraktivt prisniveau.

Grundlægger og CEO
Kim Østergaard har arbejdet med email marketing og eCommerce i over 17 år. Han har bl.a. været online ansvarlig for opbygningen af tøjvirksomheden Bestseller's eCommerce og email marketing aktiviteter.

Passionen for email marketing stammer tilbage fra 1998, hvor han opdagede mulighederne for at skabe salg og styrke loyaliteten med nyhedsbreve. Kim har det overordnede ansvar for forretningen, og arbejder desuden meget tæt sammen med udviklingsdirektøren.

Kim er klummeskribent for flere danske medier, og anvendes desuden af TV2 som rådgiver indenfor nethandel i forskellige udsendelser.

kim@mailplatform.dk, mobil 42 55 55 55, direkte tlf. 72 44 44 55

(Læs mere om Kim på LinkedIn: dk.linkedin.com/in/kimostergaard - åbner i et nyt vindue)

CFO - økonomiansvarlig
Arne Studsgård har en mangeårig karriere som økonomidirektør i større virksomheder. Arne har erfaring fra flere forskellige brancher, og desuden en HD-R uddannelse fra handelshøjskolen.

Hos MailPlatform er Arne ansvarlig for vores danske bogholderi, koncern bogholderiet der konsoliderer vore datterselskaber i lande som Canada, Zimbabwe, Polen, Sydafrika, Norge og mange andre lande.

arne@mailplatform.dk, træffes direkte på tlf. 72 44 44 46

Ansvarlig for udviklingsafdelingen
Neno er ansvarlig for vores 12 mand store udviklingsafdeling. Afdelingen sidder i Makedonien og beskæftiger kompetencer på datalog niveau.

Vi rekrutterer ca. 1 ny udvikler i kvartalet. Vi lancerer 6-8 nye funktioner eller ændringer til funktioner hver eneste måned.

Udviklingsafdelingen yder også 2nd level teknisk support. Udviklingsafdelingen kontaktes gennem support@mailplatform.dk

Onbaording og support

Heidi Widding Marcussen er en af vores onboarding specialister, der også svarer på support spørgsmål. Det vil være Heidi, eller en anden kollega fra teamet, du møder på chatten eller telefonen.

Heidi er kommunikativ rigtig stærk, og har en Cand. IT i Webkommunikation fra Syddansk Universitet.

heidi@mailplatform.dk, og træffes på direkte tlf. 72 44 44 43

Onboarding og support

Erik Madsen er en af vores onboarding specialister, der også svarer på support spørgsmål. Det vil være Erik, eller en anden kollega fra teamet, du møder på chatten eller telefonen.

Erik er teknisk og kommunikativ rigtig stærk, og har en Cand. IT i Webkommunikation fra Syddansk Universitet.

erik@mailplatform.dk, og træffes på direkte tlf. 72 44 44 45

Ansvarlig for support og onboarding
Axel Vilmun er vores support direktør, og ham du sandsynligvis hører fra først, når du har besluttet dig for at prøve MailPlatform i Danmark. Axel er en sand online mester, der har fantastiske tekniske evner, forstår kommunikation og salg - og er venligheden selv.

Ring gerne direkte til Axel, hvis du vil vide mere om MailPlatform.

axel@mailplatform.dk, direkte tlf. 72 44 44 42

Kommunikation og forretningsudvikling
Matthew Ogden er vores engelske troldmand, der sikrer vi kan agere internationalt. Matthew arbejder både med MailPlatform og vore søsterselskaber.

Matthew har senest arbejdet hos LEGO og Bestseller, hvor han har en imponerende kommunikations karriere bag sig.

matthew@mailplatform.dk eller på 72 44 44 46.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned