MD5 links

MD5 links giver fuld kontrol over checksummen på links. MailPlatform tilbyder endog at variere standard checksum links med egne i samme udsendelse.

Mange større virksomheder, har brug for fuld kontrol over links til afmelding, og opdatering af kontaktpersoner mellem interne systemer og MailPlatform.

MailPlatform kan opbygge alle links med checksum, så de følger en aftalt struktur. Og variere opbygningen så alene modtagere, der er kendte i kundens egne systemer, vil blive udstyret med særlige links.

Preshared secret definerer checksum
En preshared secret, en aftalt kode, definerer sammen med en numerisk eller alfanumerisk værdi, grundlaget for den særligt tilpassede checksum. Checksummen skabes med anvendelse af MD5 algoritmen. Deraf navnet for funktionen - MD5 links.

Den aftalte kode indtastes i MD5 styringen i MailPlatform. Mens den variable id vælges ud fra et hvilken som helst felt på kontaktpersonen.

Modtagere uden id
For at understøtte mange forskellige scenarier, kan modtagere uden id udelades for særlige links. Disse vil i den situation blive genereret helt standard. Det er særligt anvendeligt ved kontaktlister, hvor modtagerne er en blanding af feks kunder med id - og feks alene modtagere af nyhedsbrevet uden id fra et internt system.

MailPlatform understøtter denne kombination af modtagere, med og uden behov for egne checksum links, på samme udsendelse eller overordnede kampagne.

MD5 links funktionen er inkluderet i alle abonnementer.Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned