Sikkerhed og data-sikkerhed

Sikkerhed og vores datacenter

MailPlatform er en sund virksomhed, der har en stor månedlig netto tilgang af kunder. Vi er Danmarks største email marketing leverandør af standard software. I Danmark har vi flere end 1.500 kunder i alle størrelser.

Vi anvender et certificeret hosting-center. Datacentret er placeret i Luxemborg og er i kategorien TIER-4 (ANSI/TIA-942). TIER-4 er det højeste sikkerhedsniveau for datacentre. Der findes ingen TIER-4 godkendte datacentre i Danmark, hvorfor vi har valgt placeringen i Luxemborg.

Datasikkerhed

Vi passer godt på jeres data, og behandler dem med omhu. Ingen andre kunder har adgang til data din virksomhed importerer, eller på anden måde opretter i MailPlatform. Det samme gælder for adfærdsdata, statistik, big-data eller alle andre former for data tilhørende jeres konto i MailPlatform.

Medarbejdere hos MailPlatform har adgang til alle data, men tilgår kun kundekonti, hvis der f.eks. er en konkret support henvendelse eller lignende. Enhver medarbejder tilgang bliver logget og gemt isoleret af datacentret.

Datacentrets certifikater

PCI certifikat

PCI certificeringen er skabt af betalingskortindustrien, for at sikre infrastrukturen omkring onlinebetalinger. Vores datacenter er certificeret til at opbevare kort-data, og til at huse alle typer af løsninger til betalingskort.

Det fortæller meget om de sikkerhedsniveauer, der er indført i et datacenter, og dermed omkring også den fysiske adgang til MailPlatform serverne. Standarderne sikrer at ingen ikke godkendte individer har adgang til serverne. Samt en mængde omkring den registrering og logning af adfærd der foretages.

Der findes yderligere information direkte hos PCI (eksternt link)


TIER-4 certifikat

TIER-4 er en standard for oppe tid og tilgængelighed. For at undgå en forkert oversættelse, har vi valgt at videregive den officielle beskrivelse af de forskellige TIER's på engelsk.

  • Tier 1 = Non-redundant capacity components (single uplink and servers).
  • Tier 2 = Tier 1 Redundant capacity components.
  • Tier 3 = Tier 1 Tier 2 Dual-powered equipments and multiple uplinks.
  • Tier 4 = Tier 1 Tier 2 Tier 3 all components are fully fault-tolerant including uplinks, storage, chillers, HVAC systems, servers etc. Everything is dual-powered.

Data Center Availability According To Tiers

The levels also describes the availability of data from the hardware at a location as follows:

  • Tier 1: Guaranteeing 99.671% availability.
  • Tier 2: Guaranteeing 99.741% availability.
  • Tier 3: Guaranteeing 99.982% availability.
  • Tier 4: Guaranteeing 99.995% availability.

MailPlatform er endvidere certificeret af en lang række institutioner, der også har kigget vore procedurer og sikkerhedsprocedurer efter i kortene. Derudover har flere af vore finansielle og offentlige kunder også været meget tæt på. MailPlatform er bl.a. certificeret som databehandler af det offentlige anført af CBS.

Ønsker at videre mere om sikkerhed og datasikkerhed hos MailPlatform? Kontakt os venligst på telefon 72 44 44 44 eller på support@mailplatform.dk.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned