Salestring er partner med MailPlatform

Hos Salestring kan man være i gang på få timer, og man får omgående trafik fra vores flere end 200 partnere. De inkluderer bl.a. GulogGratis.dk, SE&HØR, Pricerunner men også en lang række mindre sites og blogs - og ligeledes over 20 forskellige rabatkode-partnere.

I skrivende stund leverer vi over 500 salg pr. dag til vores kunder, og ambitionerne for 2015 er store.

Salestring er et 1,5 år gammelt affiliatenetværk og vores model er baseret på en lav abonnements-ordning fra kr. 955 pr. måned. Se deres modeller her: https://www.salestring.com/plans-pricing/ (bemærk eksternt link, som MailPlatform ikke kan stilles til ansvar for)

Derudover bestemmer I selv hvad I vil betale pr. salg. En del af jeres abonnement re-investeres bl.a. i trafik og test af performance i form af konverteringsrater, klikrater etc. for derefter at målrette indsatsen for at skaffe jer relevant trafik.

Samarbejdet med Salestring

‘Hos MailPlatform er vi stolte over samarbejdet med Salestring. Ligesom os sætter de brugervenlighed og god service i højsædet og har gjort det nemt for deres kunder at komme i gang’, siger Kim Østergaard, grundlægger af MailPlatform. ‘Vi ser frem til, gennem vores samarbejde, at kunne hjælpe endnu flere kunder med at få det bedste ud af deres webshops’.

Salestring har været igennem MailPlatforms træningsforløb, ligesom vore øvrige re-sellere, så de kan yde den bedste rådgivning til deres kunder.