MailPlatform partnere

MailPlatform samarbejder med de førende digitale bureauer, web bureauer, leverandører af standard software og systemintegratorer. Sammen skaber vi muligheder for vore kunder. Løsninger hvor software og viden smelter sammen til en helhed.

Vi leverer ikke selv strategiske konsulenttimer, udover timer der relaterer sig til datakvaliteten i forhold til leveringssikkerhed og relaterede områder. Kommunikationsstrategi, online strategi og lignende ydelser har flere af vore partnere som deres absolutte spidskompetence.

Vi er åbne overfor nye partnerskaber med de rigtige virksomheder. Vi stiller krav til alle partnere om at gennemgå vores certificeringsprogram. På den måde kan vi sikre et højt vidensniveau, hvor kunderne altid er i trygge hænder.

Forskellige typer af partnere
Blandt vore partnere går en række forskellige virksomhedstyper igen.

Vi har overordnet opdelt partnerne mellem teknologi, hosting, andre og viden.

Teknologi partnere er de systemer vi integrerer med. Enten har partnere eller MailPlatform lavet standardintegrationer med de førende CMS, Webshop og tilbehørssystemer på markedet.

Hosting er de virksomheder der tilbyder MailPlatform i deres palette af andre løsninger, som feks CMS, Webshop, betalingssystemer og lignende.

En videns partner er et digitalt bureau, et reklamebureau eller en konsulentvirksomhed indenfor feks IT eller kommunikation.

Andre partnertyper er karakteriseret som en slags value partnere, der kan komplementere MailPlatform, og samlet set giver bedre resultater eller andre muligheder for dig som kunde. Det kan f.eks. være mindre virksomheder der specialiserer sig i at udarbejde nyhedsbreve for mindre- og mellemstore kunder.

Sikkerheden ved en certificeret partner

Er gammelt ordsprog siger man ikke skal gå over åen efter vand. I relationen til vore partnere betyder det, at certificerede partnere har et højt kendskabsniveau, der sparer dig som kunde for meget. Konkret kan et bekosteligt udviklingsprojekt ofte undgås, ved at anvende standardfunktioner i vores løsning.

Den korteste og smarteste vej til målet er ofte også den bedste på længere sigt.

Med andre ord er vores certificerede partnere klar til at yde din virksomhed den bedste rådgivning.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned