Funktioner i MailPlatform

Email marketing funktioner

MailPlatform er en intelligent email marketing platform. Vi udvikler løbende løsningen og lancerer nye funktioner
3-4 gange hver eneste måned. MailPlatform er intuitiv at anvende for medarbejdere på alle erfaringsniveauer.

Det er vigtigt for os, at blive opfattet som en innovativ og aktiv sparringspartner for vore kunder.

Når indhold bliver til viden

Vi lærer konstant af dine modtageres handlinger. Den læring omsætter MailPlatform til beslutningsdata og automatiske flows. Formålet er at skabe den bedste dialog med modtagerne. På engelsk hedder det 'engagement'.

Værktøjerne til intelligent email- og dialog marketing er alle til din disposition i MailPlatform.

Udvalgte funktioner

Marketing Automation

Marketing Automation er en velsmurt maskine, der sørger for dine kunder forbliver loyale. Og et centralt omdrejningspunkt i enhver kundeklub.

MailPlatform har værktøjerne til Marketing Automation, der automatiserer kampagner på tværs af medier. Du kan reagere intelligent på enhver handling, på tværs af email, SMS og web.

Vi hjælper din virksomhed med at opnå en endnu bedre bundlinie. Marketing Automation værktøjerne er inkluderet i alle abonnementer.

Email Marketing - nyhedsbreve

MailPlatform er en email marketing løsning, der gør dialogen med hver enkelt modtager mulig.

Du kan naturligvis sende helt simple nyhedsbreve, der med vores indbyggede drag-and-drop editor skabes på få minutter. Eller din virksomhed kan opsætte avancerede flows, der tager udgangspunkt i den enkelte modtagers vaner og mønstre.

Vi har valgt en forretningsmodel, hvor du betaler for de mails din virksomhed har behov for at sende. Der er ikke noget med alle mulige tillægsmoduler eller skjulte gebyrer og forbehold. Sådan kan vi bedst selv lide det.

Vores priser kan sammenlignes med de udenlandske simple selvbetjeningsløsninger, mens funktionaliteten matcher de dyreste løsninger på markedet.


Intelligent SMS platform

MailPlatform integrerer SMS og email marketing i een og samme platform.

SMS beskeder sendes nemt og hurtigt til dine modtagere, der med et klik kan afmelde sig igen. Du kan flette information fra modtagerens profil ind i SMS beskederne. Prisen er 24 øre pr. SMS til DK numre.

De automatiske flows i MailPlatform kan reagere intelligent med en SMS besked, der f.eks. kan være opfølgning på en handling, eller udebleven handling, i en email kampagne.

Alle SMS beskeder afsendes gennem danske teleselskaber for 100% sikker levering.


Eksternt indhold fra feeds

Send automatiske mails med indhold fra dit website eller din webshop, Facebook, Instagram indhold fra økonomisystemet eller et helt andet feed.

Med External Content læser vi dynamisk RSS, JSON, XML, Facebook og Instagram feeds, og kan indsætte disse re-designet i dine kampagner og automatiske flows.

Det er også muligt at automatisere kampagner med Repeat Sending, så de sender ud, hvis f.eks. mere end 2 artikler i et eller flere feeds er blevet opdateret.

Lidt populært sagt kan funktionen beskrives som en automatisk pengemaskine. Hvor MailPlatform kan generere målrettede kampagner - helt automatisk.


Deling på sociale medier

Det er nemt at dele et nyhedsbrev på de sociale medier.

MailPlatform understøtter deling på alle de kendte sociale medier. Modtageren af nyhedsbrevet, kan med få klik, opslå nyhedsbrevet på sin egen sociale profil.

Som afsender kan du binde MailPlatform med din virksomheds Facebook og Twitter profil. MailPlatform vil dernæst automatisk kunne publicere de nyhedsbreve du vælger.

Det er også nemt at skabe en tilmeldingsformular direkte på Facebook. Siden designer du i MailPlatform - trykker på en knap - og den er synlig på Facebook.


Intet at installere

MailPlatform kører i 'skyen'. Derfor skal du ikke installere noget på din computer. Vores løsning fungerer både på PC og MAC, samt på forskellige tablets og smartphones.

Vi passer godt på dine data. Serverne står i et datacenter indenfor EU. Datacentret har det højeste sikkerhedsniveau (TIER-4). Fordi dataene opbevares indenfor EU, og det høje sikkerhedsniveau, er vi godkendt til at opbevare personfølsomme data af det offentlige.


Relevant Content med Big Data

Din virksomheds nyhedsbrev kan lære af modtagernes adfærd. Det kalder vi for Relevant Content, at indholdet automatisk optimeres efter modtagerens interesser.

Big Data anvender vi for at styrke optimeringen. Vi kan optimere indholdet ud fra, hvordan alle dine modtagere har reageret på tidligere udsendte mails.


Drag-and-drop editor

Vi hjælper din virksomhed, helt uden beregning, med at tilpasse vores intuitive drag-and-drop editor til din virksomheds grafiske profil.

Upload og skaler billeder, skift farver og fonte, definer link, tilføje flettefelter, spørgeskemaer og intelligent indhold. I kan også tilføje knapper til social deling - og meget mere.

Med vores drag-and-drop editor kan alle skabe flotte nyhedsbreve, der bliver læst og ser rigtige ud både på PC, Mac, tablets og smartphones (responsive design).


Statistik over adfærd

MailPlatform registrerer alle handlinger dine modtagere foretager sig.

Vi opsamler hvor mange der åbner dine nyhedsbreve, på hvad og hvor de klikker, hvor mange der afmelder sig og hvilke adresser der ikke længere er valide. Afmeldinger og dårlige adresser fjerner vi automatisk fra jeres liste. I kan også se om modtagerne åbner mailen fra en desktop, tablet eller en mobiltelefon.


Automatiske flows

Send en personlig hilsen på dine kunders fødselsdag. Det er en af de mange muligheder med automatiske flows i MailPlatform. Flows sammensættes af 'byggeklodser', der kan reagere på enhver ændring.

Du kan f.eks. skabe et velkomstflow for alle nye tilmeldinger eller kunder. Det er endog muligt, at følge automatisk op på andre automatiske flows, f.eks. 8 dage efter online køb, efter modtagerens har klikket på noget bestemt mv.

Systemet kan også lære af modtagernes adfærd, og anvende den berige profil til nye automatiske flows.


Importér nemt modtagere

Det er nemt at importere modtagere i MailPlatform fra f.eks. Outlook og Excel eller et andet system.

Vi genkender automatisk den fil du uploader, og sørger for at importere modtagerne. Du kan f.eks. importere modtagere direkte fra et Excel dokument, eller en kontakt- eller distributionsliste fra Outlook. Eller fra din webshop, et andet email system eller en anden datakilde.


Tilpasses automatisk mobilen

Dine nyhedsbreve tilpasses automatisk til mobilen med responsivt design.

Vi giver dig fuld frihed til at tilpasse visningen på mobiltelefonen. Det betyder at font størrelser kan vælges individuelt mellem mobil, tablet og computer visning. Billederne i nyhedsbrevet vil automatisk tilpasse sig skærmen på mobiltelefonen, og sikre et elegant og letlæseligt udtryk.

Det responsive design, tilpasningen til mobiltelefoner, virker med vores flere end 1.000.000 designs i MailPlatform Builder - drag-and-drop editoren der følger med alle abonnementer.


Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned

MailPlatform udveksler data med alle de kendte løsninger

Det skal være nemt at udveksle data med andre. Derfor har vi udviklet standard integrationer med alle de løsninger, programmer, systemer og tjenester du kender. Er din løsning her ikke - spørg vores kundeservice og vi hjælper gerne.

Flere funktioner i MailPlatform

 • Ingen installation

  Der er intet at installere. Alt kører fra vores sikrede datacenter. Intet behov for IT-afdelingen.

 • Webforms

  Med få klik skabes tilmeldingsformularer og profil opdaterings forms. Tilpasset til din side.

 • Google Analytics

  1-klik integration med Google Analytics. Mulighed for kundeoplysninger kan overføres til side.

 • Segmentering

  Segmenterede udsendelser giver 4-10 gange så høj respons som ikke segmenterede. Det er muligt at segmentere på alle felter – også felterne fra f.eks. webshop og økonomisystem.

 • Dialog platform

  MailPlatform er en ægte dialog platform, der kan lære og reagere på modtagernes handlinger og adfærd. Indgå i 1-til-1 lignende relationer med mange B2C og B2B kunder.

 • Billede database

  Den indbyggede billede database er også et billedebehandlingsprogram. Det er muligt at skalere, beskære, spejle, omdøbe, kopiere og organisere i mapper. Og mange andre funktioner.

 • Hvem ejer mine data?

  Det gør I naturligvis selv. Ingen andre kunder har adgang til jeres data. MailPlatform og vores datacenter er godkendt som databehandlere i det offentlige.

 • Statistik for mennesker

  Vi har gjort det let at forstå, hvordan dine kampagner performer. Se hvor mange der åbner og klikker, hvem de er og hvornår det sker. Og skab egne filtre og datacuber.

 • Certificeret

  Vi er Danmarks eneste certificerede udbyder. Det betyder populært sagt, at mails lander i indbakken med MailPlatform. Vi optager derfor også kun seriøse afsendere som kunder.

 • Automatiske flows

  En serie af automatiske handlinger kalder vi et automatisk flow. Vi kan lære af modtagernes handlinger og omsætte dem til nye kampagner – eller berigelse af modtagernes profiler.

 • Autorespondere

  En autoresponder er kampagner, der udsendes X tid efter modtageren har tilmeldt sig, enten gennem køb eller ved at udfylde en formular på din virksomheds website.

 • Trigger Mails

  En trigger leder populært sagt efter nålen i høstakken. Hos MailPlatform lytter vi på alle ændringer hos modtageren, og kan iværksætte nye kampagner eller reaktioner.

 • MailRating

  Vores unikke scoringssystem sørger for, at dine modtagere altid leveres optimalt. I praksis betyder det at inaktive modtagere håndteres forskelligt fra dine aktive og mest aktive modtagere.

 • Relevant indhold

  MailPlatform lærer af dine modtagere, og anvender informationen til bedre målretning. Helt konkret anvender vi efterfølgende den opsamlede viden, til at sammensætte dit nyhedsbrev mest optimalt.

 • Fuld sporbarhed

  Et link fra MailPlatform til din webshop eller dit website kan beriges med sporbar information om modtageren. Det betyder at målretningen og profileringen kan ske på tværs af kanalerne.

 • SMS kampagner

  Kombiner marketing SMS beskeder med email marketing – og skab automatisk cross-channel opfølgning

 • Spørgeskema undersøgelse

  Integreret spørgeskema modul med avancerede muligheder. Kan også eksportere til Excel.

 • Split test

  Hvem vinder, er det A, B eller X kampagnen. Send automatisk vinderen af testen til resten af modtagerne.

 • Tidsstyret afsendelse

  Du kan forberede mailen, eller en hel serie,  til senere udsendelse på ønsket dato og klokkeslæt.

 • XML API

  Vi har standardintegrationer med alle gængse webshop systemer og CMS platforme. Samt et XML API.

 • Koncern løsning

  Er I flere i din virksomhed, der skal arbejde sammen om nyhedsbreve, er vores koncern løsning svaret.

Standardintegrationer med webshop og CMS

 • Plug-n-Play integrationer

  MailPlatform kobles let sammen med dine øvrige løsninger. Vi integrerer til bl.a.: Dandomain, Drupal, DynamicWeb, e-conomic, Joomla, Magento, Microsoft CRM, Navision, PrestaShop, SalesForce, ScanCommerce, ScanNet, SmartWeb og WordPress.

 • Data overføres automatisk

  Det unikke ved en standard integrationer er, at den vedligeholdes af MailPlatform i samarbejde med webshop, økonomisystem eller CMS leverandøren. Integrationen overfører automatisk data mellem platformene enten envejs eller i begge retninger.

Marketing, IT og eCommerce elsker os

 • Marketing

  Elsker at designet nemt tilpasses virksomhedens grafiske identitet. Samtidigt bevares den intutive drag-and-drop redigering af mails. Vi hjælper med opsætningen, af de mere avancerede intelligente funktioner.

 • IT

  Nyder at slippe for de mange marketing mails, der ikke hører hjemme på firmaets Exchange Server. IT nyder også godt af MailPlatform’s SMTP server, der kan sikre leveringen fra f.eks. ERP systemet når frem.

 • eCommerce

  Sætter pris på den tætte integration med shopsystemet og de mange muligheder for at reagere automatisk på modtagernes adfærd. Vi sparrer gerne og giver gode råd til flows der øger salget.