Send en mail til en adresse du kun kender – mailen sendes få sekunder efter som en SMS til modtagerens mobiltelefon. Mailen kan sendes fra alle mailprogrammer eller systemer. Perfekt til vigtige beskeder som ordrebekræftelser, bekræftelse på reservation af tid eller bord, leveringsbekræftelser og alarmer.
Danske MailPlatform står bag tjenesten mail2sms, der som navnet antyder, omdanner en mail til en SMS. MailPlatform sender flere end 350.000.000 nyhedsbreve hver eneste måned. Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til e-mail og SMS markedsføring, er Applus, Bauhaus, BoConcept, Handelsbanken, Kop & Kande, LEGO, Merck, Prysmian, Travelmarket og VisitDenmark.

mail2sms løsningen er skræddersyet til alle former for beskeder der haster. Eller beskeder der er særligt vigtige. Statistikken fortæller at 98% af alle SMS beskeder læses. Hele 90% læses indenfor fem minutter fra modtagelsen. Det gør SMS til den mest effektive kommunikationsform. 

mail2sms forklaret lidt mere detaljeret

Du sender en mail til en adresse, som kun du kender. Mailadressen indeholder en kode, der binder din besked sammen med din konto hos MailPlatform.

Emnet i din mail bliver til afsenderen af SMS beskeden. Indholdet i mailen bliver til indholdet i SMS beskeden. Der er i princippet ingen begrænsninger i længden af SMS, men vi anbefaler sjældent for lange beskeder. Med mindre beskeder feks sendes internt i en virksomhed – det kunne være en notifikation til en kørende sælger, en vagt eller lignende hvor det er vigtigt modtageren straks ser meddelelsen. 

“Vi har udviklet mail2sms med sikkerhed og hastighed for øje”, fortæller Kim Østergaard der er grundlægger af MailPlatform. Alle SMS beskeder afsendes indenfor få sekunder efter MailPlatform har modtaget beskeden som mail. Gennemsnitligt leveres beskeden hos modtageren, forudsat at modtagerens mobiltelefon er tændt og indenfor mobildækning, efter kun 2.5 sekunder fra mailen med beskeden er modtaget.

Send beskeder fra et internt system

SMS beskeder kan også leveres direkte fra din virksomheds interne systemer. Næsten alle løsninger kan sende en simpel mail. Det være sig økonomisystemet, telefonsystemet, et booking system, en løsning med fejlrapporter til kørende montører – eller noget helt femte.

mail2sms kan også anvendes til ordrebekræftelser, at din pakke afsendes i morgen. Efterfølgende et track & trace nummer og efter levering en opfølgning på tilfredshedsmail med købet og transportfirmaet. Beskederne kan naturligvis indeholde links. 

En international løsning

SMS beskeder kan leveres til mobiltelefoner i alle lande. Prisen for en SMS besked er meget forskellig fra land til land. Danmark er blandt de billigste SMS lande. Det skyldes den udbredte konkurrence på mobilmarkedet her i landet.

Hos MailPlatform koster en SMS til en dansk mobiltelefon fra 13-35 øre. Prisen afhænger af den volumen din virksomhed har behov for. Sender du kun nogle få beskeder i måneden, er prisen højere for at dække omkostningerne til systemer og support.

Med MailPlatform er der to muligheder for at sende SMS beskeder. Den ene er beskrevet i denne artikel – mail2sms hvor en mail bliver til en SMS besked.

Den anden er direkte fra MailPlatform systemet, hvor en indbygget editor sørger for opsætningen. Med funktionerne i MailPlatform, åbner der sig avancerede muligheder for målretning. Det kan du læse mere om i denne artikel

Det er også fra interfacet at intelligente beskeder, der reagerer på andre handlinger eller tid, opsættes som henholdsvis autoresponder og trigger SMS kampagner. SMS kampagner kan krydsreagere på e-mail kampagner. Såkaldt multichannel marketing.