Løsning til kommuner og det offentlige

Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune anvender MailPlatform til kommunikation med institutioner og borgere i kommunen. Kommunen oplevede leveringsproblemer med deres nyhedsbreve, der også påvirkede den normale mailtrafik i kommunen.

Det har været vigtigt for kommunen, at MailPlatform opbevarer alle data indenfor EU, samt har en lang række certificeringer der garanterer en bedre leveringsevne.

MailPlatform har uddannet kommunens superbrugere i anvendelsen, samt hjulpet med design og tilpasning af skabeloner, der matcher Hvidovre Kommunes grafiske identitet.

Odsherred Kommune

Odsherred Kommune har integreret MailPlatform med kommunens CMS løsning. Integrationen, der er en standardfunktion i MailPlatform, henter indhold automatisk fra kommunens hjemmeside, og sender den til de rigtige modtagere.

Funktionen kaldes External Content i MailPlatform og kræver ingen specialtilpasning.

Adskillige brugere anvender MailPlatform i Odsherred Kommune. Kommunen ønskede et on-site træningsforløb med vore onboarding team.

Dragør Kommune

 

Dragør Kommune har sammen med KMD valgt MailPlatform, til udsendelse af nyhedsbreve fra kommunikationsafdelingen.

Det var også vigtigt for Dragør Kommune, at MailPlatform opbevarer alle data indenfor EU, samt har de relevante certificeringer.

MailPlatform har, som en del af vores gratis onboarding proces, hjulpet kommunen med at få styr på SPF og DKIM, for at sikre kommunens mail trafik.

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned