MailPlatform til iværksættere og mindre virksomheder

Iværksættere har travlt. Rigtig travlt. En slags enmandshær, der skal spænde over alt fra firmaets primære virke, over salg, markedsføring og regnskab.

Det at holde kontakt med kunder, potentielle kunder og andre interessenter, kan nemt blive nedprioriteret. Det gælder både for iværksættere og små virksomheder. Men det er vigtigt at så frø, der kan spire og blive til afgrøder - for at tale i billeder.

For 49 kroner i måneden

Vi elsker mennesker der skaber noget. Derfor har vi gjort MailPlatform tilgængelig til en meget lav månedlig pris. For 49 kroner månedligt, giver vi din spirende virksomhed hele pakken. Vi hjælper dig endog godt i gang.

Vores velkommen-team give en gratis gennemgang af MailPlatform, og tilretter samtidigt en drag-and-drop skabelon til din virksomheds layout og farver.

Velkommen også til dine kontakter

Et godt velkomstflow er første trin på stigen til succes med et nyhedsbrev. Modtagerne skal have 2-3 automatiske mails, der fortæller om din virksomhed og afstemmer forventinger til kommende kampagner.

På den måde hjælper MailPlatform med at byde dine potentielle kunder velkommen. Det er en gammel sandhed, at det første indtryk varer ved. Også selvom det foregår online.

I forbindelse med opstartshjælpen, vil vi guide og vejlede med opbygningen af velkomstflows.

Nem sammenhæng med dine andre systemer

Det er dyrt, at udvikle egne integrationer. Noget der er udenfor rækkevidde for de fleste iværksættere. Derfor har vi udviklet standard integrationer (når systemer kan tale sammen) med alle de kendte webshop og CMS løsninger.

MailPlatform integrerer med Wordpress, Magento, Prestashop, Drupal, Joomla, Woocommerce og multi integrations platform Zapier. Zapier bygger bro mellem tusindvis af løsninger på verdensplan.

I Danmark har vi standard integrationer med DanDomain, e-conomic, Scannet, ScanCommerce, Smartweb og Wannafind.

Drag-and-drop dine kampagner på få minutter

Der er intet behov for at kunne kode. De mange færdige skabeloner, der smyger sig rundt om din virksomheds grafiske identitet, gør det nemt at skabe inspirerende nyhedsbreve.

Indbygget i MailPlatform er mange forskellige typer skabeloner. Alle kan de tilpasses, blot ved at fjerne et designmodul - træk det væk eller tilføj et eller flere moduler og elementer. Ønsker du at starte forfra, kan du selv starte med et grid og tilføje færdige moduler eller enkelte elementer.

Kom godt i gang med kompetent hjælp

Vi investerer tid og ressourcer i alle nye kunder. I op til 1,5 time vil en erfaren email marketing supporter, hjælpe med træning og opsætning af MailPlatform. Helt tilpasset din virksomheds ønsker og krav. Og det koster ikke noget - kun almindelig høflighed.

 

Prøv MailPlatform gratis - og få succes med dine nyhedsbreve

Du tilmelder dig på 10 sekunder - uden brug af kreditkort - skriv trygt din email i feltet herunder

Blandt kunderne, der anvender MailPlatform til at forbedre deres kommunikation, er Applus, Bauhaus, Billetlugen, CBS,  EGMONT, Gallup, Jensens Bøfhus, Kop & Kande, LEGO, Leo Pharma, Lions, Merck, Mr., Sampension, UNICEF og Ældresagen.

Prøveperioden er gratis, helt uforpligtende og udløber automatisk, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Vi har abonnementer fra 69 kr. pr. måned