Danmarks førende udbyder af email marketing og SMS løsninger introducerer abonnementer til iværksættere. Priserne starter ved 50 kr pr måned. Og virksomheden stiller alle funktioner til rådighed i startpakkerne.

Hvorfor ikke helt gratis

MailPlatform er tæt på gratis, men alligevel ikke helt med det mindste abonnement på 50 kr. Hvorfor har I valgt ikke at introducere en gratis version? “God kundeservice og opstartshjælp ligger os meget på sinde. Og det kræver dygtige medarbejdere, der får løn for deres arbejde. Derfor vil vi ikke lave en helt gratis version. Vi vil ganske enkelt ikke give køb på det høje serviceniveau, hvor alle kunder bliver hjulpet hele vejen”, fortæller Kim Østergaard.

De nye pakker hedder startpakker, og koster henholdsvis 50, 75, 100 og 150 kr pr måned. Tidligere hed den mindste pakke 200 kr pr måned. Og MailPlatform fortæller at alle funktioner er inkluderet i startpakkerne, foruden muligheden for API integration, hvilket oftest anvendes af større virksomheder.

Hvad er MailPlatform

MailPlatform kan hjælpe din virksomhed med at udsende nyhedsbreve og SMS markedsføring. Forstået på den måde, at MailPlatform stiller en cloud løsning til rådighed, hvor kunderne ved hjælp af indbyggede værktøjer som feks en drag-and-drop editor, kan designe flotte responsive kampagner. At en kampagne er responsiv, betyder den automatisk tilpasser sig til skærmen på en smartphone, tablet og computer.

Derudover indeholder den danske løsning en række muligheder for automatisering, integration med Facebook, 1-klik tilmelding fra Facebook, dynamisk indhold, relevant indhold, indhold fra feeds og meget andet.

Hvem anvender i dag MailPlatform

Det gør over 2.000 danske virksomheder, samt en række finske, norske og svenske organisationer. Blandt MailPlatforms referencer findes flere af de største danske virksomheder: LEGO, Boconcept, Kop & Kande, Jensen’s Bøfhus, CBS, TNS Gallup, Billetlugen og Sampension.

Derudover anvender mange mindre- og mellemstore virksomheder også løsningen.

Snakker sammen med alle de kendte

Med få klik kan en tilmeldingsformular indsættes på et hvilken som helst website eller webshop. Det hedder at anvende en webform, hvor modtagerne enten udfylder deres email, navn og andre oplysninger for at tilmelde sig din virksomheds nyhedsbrev. Eller de kan med MailPlatform klikke på Facebook ikonet – og med 1-klik tilmelde sig med de oplysninger der anvendes på det sociale medie.

Derudover findes der tætte integrationer til blandt andre: Dandomain, Magento, ScanNet, SmartWeb, Wannafind, WordPress, PrestaShop, Sales Force, Dynamic Web og Sitecore.

De tætte integrationer overfører feks informationer i forbindelse med køb.

Om MailPlatform

MailPlatform blev grundlagt i 2011 af Kim Østergaard, der i dag fortsat ejer virksomheden sammen med ledende medarbejdere. Firmaet forventer for 2015 en større tocifret millionomsætning.

“Det har været vigtigt for mig, at vi ikke vokser hurtigere end vi fortsat kan være 100% selvfinansierende og samtidigt have solide sorte tal på bundlinien”, konkluderer Kim Østergaard.

I dag beskæftiger virksomheden 16 medarbejdere, hvoraf de 12 sidder i udviklingsafdelingen i Makedonien. De øvrige medarbejdere er ansat i Danmark på firmaets hovedkontor i den sydjyske by Vejen. Herudover er landecheferne i Norge og Sverige.

Udover initiativet til iværksættere, forærer MailPlatform sin løsning væk til alle godkendte NGOer. Blandt de NGOer der allerede nyder godt af generøsiteten er UNICEF, Dansk Center for Torturofre, DGI og Bistad.

MailPlatform tilbyder alle at prøve deres løsning gratis i 30 dage. Som en del af prøveperioden hjælper de alle med personlig online træning, opsætning og design af en drag-and-drop skabelon.

Tilmelding til gratis prøve: http://mailplatform.dk/mailplatform-gratis-proveadgang/